Categorieën
verzorging

Wat is coaching? Wat

coaching

We zijn ons er nu allemaal zoveel meer van bewust dat we ons leven in zo’n veelvoud van dimensies kunnen leven. Behoorlijk moeiteloos, invloed… Als het u op dit moment niet de moeite waard lijkt en u uw tijd en geld er niet aan moet besteden, denk dan nog eens na. Uw tijd van leven is kort. Besteed hem aan een nuttig leven, dat zal u het meeste plezier geven.

Wat is coaching? Wat is coaching?

Het is de kunst om anderen te ondersteunen bij het veranderen en transformeren van een belangrijk levensgebied. Het is een vorm van hulp om verandering teweeg te brengen, mogelijkheden uit te breiden, anderen voordeel te brengen en tegelijkertijd zichzelf te verblijden. Life Coaching gaat over het ontsluiten van potentieel en het creëren van het leven dat je wilt.

“Coachen is een kunst, een ambacht, een levenslange inspanning en het is een onmetelijk geschenk. Als we echte persoonlijke welvaart en levensvertrouwen willen opbouwen, moeten we de kunst beoefenen om andere mensen te begeleiden naar een groter doel.” John Russell

Mensen zeggen: “Ik kan het me niet veroorloven” Ik heb de tijd niet, maar ik kijk om me heen en ik zie dat de meeste mensen hun coaching meer nodig hebben dan dat ze het geld nodig hebben. De coaching is begonnen en ze zeggen dat geen geld hebben om het te betalen geen geldig excuus is: “Waar begin je met mensen binnen te halen die nog geen stem hebben? Waar begin je met mensen binnen te halen die bereid zijn in zichzelf en in jou te investeren?

Ik begrijp de frustratie dat het soms moeilijk kan zijn als je weet dat je een verandering in je leven moet aanbrengen en dat die verandering je moet helpen om je doelen te bereiken en toch is geld een barrière. Mensen zeggen dat als ik contact met ze opneem voor coaching, ze zeggen dat ik geen tijd heb. Toch huren mensen mensen in om een carrière te verouderen waarin ze niet bedreven zijn. Natuurlijk zullen ze je vertellen dat ze toegewijd zijn aan hun carrière, maar toch geven ze het binnen een paar sessies op, meestal zonder enige verandering in hun carrière te hebben gezien en met veel excuses.

Ik ben niet veel anders dan hoe mensen mij benaderen in dezelfde situaties. Ik bedank mensen die contact met mij opnemen voor coaching. In het begin geef ik toe dat ik hulp nodig heb om te doen wat ik al deed en ik versterk ook mijn flexibiliteit om andere dingen te doen. Ik weet dat mijn tijd voor coaching, voor het bijstaan van anderen, beperkt is. Niettemin oefen ik mijn coachingsvaardigheden keer op keer. Ik heb de vaardigheid opnieuw moeten leren en ik probeer elke keer dat ik contact heb met een coach, het maximale te doen wat ik kan. Ik bedenk altijd een nieuwe en positieve aanpak voor mijn zakenleven, ik ben er zeker van dat ik niet de enige vrouw ben die er zo over denkt.

Coaching is niet alleen iets dat ons aan het eind van de weg tukt. Coaching is onze gemeenschappelijke taal met onszelf. Het is wie we willen zijn aan het eind van ons leven.

Ik faciliteer coaching voor anderen en ik Coach Den Bosch mezelf. Ik praat vaak tegen mezelf en ik ben me bewust van de dingen die ik tegen mezelf zeg. Ik probeer de dingen te veranderen waarvan ik weet dat ik ze niet graag doe. Ik heb een vriendelijke warmte gecreëerd ten opzichte van mijn zakenleven en ik beschouw het niet meer als vanzelfsprekend. Ja, in werkelijkheid zou ik me geen moment druk kunnen maken, maar als coachende klant geloof ik in mijn vermogen om jou te helpen! Ik wil je helpen om actie te ondernemen, en om actie te ondernemen moet je betalen. Het maakt me uit of we face to face en in een telefoongesprek met elkaar in contact komen, of via een e-mail, of een video, of een wekelijkse e-mail. Ik wil luisteren naar uw behoeften; dat willen we allemaal.

Ik herinner me een verhaal dat ik ooit hoorde van een vrouw in een lange rij die, toen ze een kamer binnenkwam, zich net realiseerde dat ze daar was. Ze voelde zich gelukkig bij dat moment, omdat het nieuw voor haar was. Deze vrouw vond die eerste groep mensen waarschijnlijk aantrekkelijker, meer het middelpunt van de aandacht en meer een persoon met wie ze elke dag wilde doorbrengen, ervaarde de vreugde om bij hen te zijn. Deze vrouw, met een zakelijke instelling, ontwikkelde tijdens haar loopbaan verschillende van de volgende persoonlijke kwaliteiten.

Emotionele fitheidFysieke fitheid

– Ontspannen

– Grappig.

– Imperatief

– Secretaris van de eenheid

Deze vrouw, die wij “H-rovers gadget” zullen noemen, assisteert hardnekkig een plank die vol staat met glaswerk dat haar is gegeven door de manager van de winkel waar zij werkt omdat zij een leuk, georganiseerd en vriendelijk persoon is. “H robbers gadget” kan een last zijn om mee te werken door een select groepje in het midden van een drukke dag. Daarom moet zij er op gekleed zijn.

Ik herinner me een ijskastdeur op mijn werkplaats die momsHan (niet zijn echte naam), elke dag opent. Han probeert altijd zijn manager een glimlach te geven en een schouder om op te leunen, elke dag.