Categorieën
verzorging

Hoe toon je je wenkbrauwen

 

Wenkbrauwen epileren Rotterdam

 

 

 

 

Te veel mensen schamen zich voor dunne wenkbrauwhaartjes en denken dat het taboe is om ze te epileren. Maar als je bent zoals de meeste mensen, dan zal het epileren van je wenkbrauwen je gezicht enorm verbeteren. Het zorgt voor een sterkere, jeugdigere boog in de wenkbrauwen boven de ogen en laat ze beter uitkomen. Als je weinig haar hebt in je wenkbrauwen, heb je misschien meer haar nodig in dat gebied om de aandacht te trekken.

In feite vormt de boog in je wenkbrauwen het visuele focuspunt van je gezicht. Als je ogen dicht bij elkaar staan, dan heeft de wenkbrauw of het bot een sterke nadruk op het deel van je gezicht dat het dichtst bij de ogen is. Als de wenkbrauwen breed zijn, dan laat de boog in de wenkbrauw naast je neus zien waar de kracht van je buitenste oog hangt. Veel van het visuele aspect van het gezicht hangt af van de sterkte van de bogen in de wenkbrauwen.

Hoe kun je een goede vorm voor je wenkbrauwen bepalen?

De optimale wenkbrauwvorm hangt af van de vorm van je gezicht, maar je kunt werken met elke vorm die je maar wilt. Hier zijn een paar ideeën om mee te werken:

Kleine of platte gewone wenkbrauwen: Deze wenkbrauwen wijzen naar buiten en naar boven. Ze helpen om kleine of platte gezichten in evenwicht te brengen. Als je een platte, gewone wenkbrauw hebt, pluk dan overtollig haar weg dat lang genoeg is om een naald te gebruiken.

Comb Over Of verleng je wenkbrauwen:Zoals je hierboven ziet, is het soms goed om je wenkbrauwen te verlengen en ze dikker te maken. Als je een kam over hebt, pak je de extra haartjes en pluk je ze eraf met een pincet.

Dikke gewone wenkbrauwen:Dit is je wenkbrauw met de nadruk op dikker maken. Probeer de wenkbrauwen te verlengen en dikker te maken indien mogelijk. Als je je concentreert op de centra van je wenkbrauwen, wordt het visueel dof. Wenkbrauwtype voegt breedte toe aan de wenkbrauwlijn en is ideaal voor degenen met weinig wenkbrauwafwijking.

Passende wenkbrauwen: het kan moeilijk zijn om een passend paar wenkbrauwen te vinden dat bij uw gezichtsvorm past, maar essentieel zijn een goede boog, kleur en vorm. Een goed stel wenkbrauwen geeft evenwicht aan je hele gezicht.

platte wenkbrauwen:Dit is de eenvoudigste wenkbrauwvorm en het meest geschikt voor alle gezichtsvormen. Wenkbrauwspecialisten leggen de wenkbrauwlijn plat, waardoor een symmetrische en natuurlijke look ontstaat. Ze werken met een dubbele kam, waardoor ze de juiste hoeveelheid wenkbrauwen op het hoofd kunnen pakken. Over het algemeen zien mensen met weinig afwijkende wenkbrauwen er beter uit met platte wenkbrauwen. Als je wenkbrauwen plat moeten zijn om zich aan te passen aan de vorm van je gezicht, kun je overwegen ze professioneel te laten harsen.

Hoe weet je of je een wenkbrauwlijn hebt die breed genoeg is? Het Generally Wheel, dat is ontworpen om de totale grootte van de wenkbrauwlijn in verhouding tot de rest van het gezicht weer te geven, kan helpen. Als u naar de illustratie kijkt, zult u zien dat de staart breder is dan de voorkant van de illustratie.

De wenkbrauwboog is over het algemeen de plaats waar de wenkbrauw dikker begint te worden. Het hoogste punt van de boog is waar het hoogste punt van de wenkbrauw valt. Als je geen hoog punt hebt, vorm de wenkbrauw dan naar een punt waar de boog ongeveer gelijk is aan het hoogste punt van de wenkbrauw.

De wenkbrauwhoek behandelt de meest dramatische verandering van de wenkbrauwlijn. Als je een heel dun lijntje hebt geërfd, begin dan met het vormgeven van de wenkbrauwen aan het tegenovergestelde uiterste. Pluk de haartjes in een opwaartse beweging uit om de hoogte te verminderen.

De lijn in de wenkbrauw wordt met behulp van een inwendige gels of stoffen die van een dier zijn afgenomen, doorgesneden. Afhankelijk van de huidskleur en de dikte van de huid van de betrokkene, kan het mogelijk zijn de lijn van binnenuit volledig doormidden te scheren.

De traditionele manier om de wenkbrauw vorm te geven is met behulp van een potlood om de plaats te bepalen waar de wenkbrauw moet beginnen. Kleur en textuur kunnen ook worden gebruikt om de gaten in de wenkbrauwen op te vullen. Indien nodig kan een wenkbrauwpotlood worden gebruikt om eventuele vlekken weg te werken.

Als je niet graag een wenkbrauwpotlood of -poeder gebruikt, overweeg dan een wenkbrauwpoeder dat kan worden gebruikt als een droog laagje om de wenkbrauwen vorm te geven. Een droog laagje helpt het poeder het bevochtigings- en losmaakproces uit te voeren zonder er te poederig uit te zien. Als je ervoor kiest om dit proces te gebruiken voordat je je wenkbrauwen kleurt, kan het nodig zijn om een bleekmiddel te gebruiken en de kleur voorzichtig op je haarlijn aan te brengen.

Mensen met dunne of kleine wenkbrauwen kunnen het beste een wenkbrauwpoeder gebruiken dat één niveau donkerder is dan de kleur waarmee de wenkbrauwen zijn getint. Dit zal de wenkbrauwlijn tussen de twee wenkbrauwen definiëren, zodat het poeder iets heeft om zich aan vast te houden. (Pas op – felle kleuren!)

lees meer: