Categorieën
verzorging

Hoe kom ik van zwangerschapsstriemen af?

 

Tattoo shop Utrecht

 

 

 

 

Stress verhoogt de collageenproductie van het lichaam, waardoor het moeilijker wordt om oude huidcellen af te stoten. Soms produceert het immuunsysteem een immuunrespons tegen planten – vanwege een enzym dat chlorofyl wordt genoemd. Het chlorofyl enzym helpt het lichaam het vet en de suiker af te breken die in de cellen zijn opgeslagen. Als je huidcellen verliest – of littekens hebt die moeilijk te verlichten zijn – zijn dit niet je huidcellen die worden afgestoten. De verhoogde productie van collageen maakt het moeilijker om ze kwijt te raken. Bovendien kan de toegenomen hoeveelheid collageen in de lederhuid ervoor zorgen dat het litteken wat uitrekt en wat platter wordt.

Dus, wat kan er gedaan worden aan pigmentvlekken, striemen, littekens en oneffenheden in de huid? Eén optie is om over het getroffen gebied te tatoeëren. Tatoeëren is bewezen blijvend te zijn. De andere optie is om het gebied met een laser te behandelen. Laser resurfacing zal zich te ontdoen van lelijke striae, littekens, en onvolkomenheden in de huid. De kosten voor resurfacing kunnen variëren van $ 1000 tot $ 2500. Een laser kan de huid ook verdunnen aangezien u het laser resurfacing. Laser resurfacing kost tussen de $1000 en $6000.

Als u besloten heeft om laser resurfacing te ondergaan, zorg er dan voor dat u ten minste één of twee behandelingen ondergaat. Dit zorgt ervoor dat u genoeg behandelingen heeft gehad om een definitieve beslissing te nemen.

Over de toonbank crèmes zijn meestal effectief, zolang de crèmes zijn gemaakt van alle natuurlijke ingrediënten. Als je bereid bent iets meer te betalen, kun je medicijnen op recept krijgen die helpen bij littekens, rimpels en verkleuringen. Deze medicijnen zijn niet blijvend, en de resultaten blijven alleen totdat het lichaam tot een bepaald punt is gegroeid.

Er zijn vrij verkrijgbare medicijnen om de onvolkomenheden te verhelpen. Veel van deze hebben echter schadelijke bijwerkingen en zijn misschien niet effectief. Als je niet bereid bent om het geld of de weken opleiding voor een professional te besteden, kun je altijd ducttape een gebied in de buurt van het litteken. ducttape is pijnloos, maar als je ducttape op de verkeerde plaats, kun je een allergische reactie hebben en een rode, jeukende huid krijgen. Ook moet duct tape spaarzaam worden gebruikt omdat het moeilijk is om het zelf te doen.

Scrubs en behandelingen kunnen worden gebruikt om te scrubben en striae en littekens minder zichtbaar te maken. Als je bereid bent er geld voor te betalen, zijn er een aantal vrij verkrijgbare producten die werken. Careprost Yellow Peel bijvoorbeeld wordt vaak door professionals gebruikt voor zwangerschapsstriemen. Er zijn ook veel producten voor thuisgebruik die je over de toonbank kunt kopen. Het is een goed idee om met uw arts te overleggen om er zeker van te zijn dat het goed voor u is om deze producten te gebruiken.

Als het nodig is, stop dan met roken. Het zal niet lang duren voordat u weer een injectie met de hyaluronzuurvuller nodig heeft. Als u rookt, moet u er bovendien rekening mee houden dat UV-stralen de collageenvezels kunnen beschadigen en het genezingsproces kunnen verstoren.

Zoals met alles, of u nu een injectie of een pil gebruikt, de resultaten zijn onzeker. Het is belangrijk dat u uw huiswerk doet en alle opties bestudeert. Praat met uw arts over de beschikbare opties en hoe ze werken. Voor veel mensen is het een kwestie van hoop. gebeden worden verhoord door behandelingen zonder pijn, en we hopen dat u gezegend zult zijn om hetzelfde te hebben.

U hoeft niet te lijden met de wetenschap dat u misschien uit vorm bent, of dat uw uiterlijk is afgenomen. In plaats daarvan kunt u, door uw huid goed te behandelen, het fantastische uiterlijk krijgen dat u verdient.