Categorieën
verzorging

Hoe kies je de beste aloë vera

Aloe vera gelly

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie voor het eerst Aloë vera gebruikt, zal zich afvragen: hoe kies je het product? De overkoepelende tip is om de fles Aloë vera gel overal op te pakken en open te knijpen. Om de gel via de mond te proeven, knijpt u gewoon in de zijkanten van het flesje totdat de inhoud ongeveer eenvierde is van het gewicht van een hele grote pil. oordelen is het belangrijkste punt om te onthouden!

De gel moet een sterk geneeskrachtig effect hebben en een delicaat neutraliserend effect op de mond. Veel van de geneesmiddelenolutions hebben een verkoelend effect op de buik. Ze verbeteren de spijsvertering en elimineren de zuurgraad van de maag omdat aloë lange keten vetzuren bevat die moeilijk te verteren zijn

Neem veel verse groenten en fruit op in uw voeding: ze zijn ideaal om uw lichaam te transformeren. Niet alleen je huid en spijsvertering zullen verbeteren, maar ook je algemene welzijn. Als u een week lang twee keer per dag 50 gram aloë vera gel met een eetlepel volkoren mosterd inneemt, zijn de effecten indrukwekkend: de huid wordt gladder en romiger. De geneeskrachtige werking van de gel is te danken aan zijn ontstekingsremmende werking, waardoor u de gunstige effecten niet kunt uitstellen door wat alcohol te nuttigen.

Voeg een eetlepel aloë vera gel toe aan een glas water. Als u dit bij de maaltijd doet, zult u zich niet alleen opgelucht voelen, maar ook merken dat uw maag zachter is en minder slokdarmzweren produceert.

Aloë vera kan gunstig zijn voor ons spijsverteringsstelsel, het bevat lange keten polysacchariden die de stoelgang verbeteren, wat ideaal is voor de preventie en genezing van zweren.Aloë vera is een zeer goed laxeermiddel, het maakt de darmen zacht en verbetert de opname van voedsel, waardoor je een vol gevoel krijgt, en helpt om elk item in de maaltijd te verminderen, waardoor je gronisch wordt.Er zijn verschillende medicinale eigenschappen in aloë vera, die effectief zijn bij de behandeling van verschillende huidaandoeningen. Geneeskrachtige aloë vera is een superieure anti-oxidant, die de cellen van de huid gezonder, frisser en strakker maakt. Aloë vera olie heeft in Aziatische landen de gehydroliseerde rijstgranen vervangen als hoofdbestanddeel in het basisvoedsel, omdat ze meer vitaminen, mineralen en anti-oxidanten bevatten die een voedend schild op de huid vormen om schade door zonnestralen te voorkomen. Ook geneest aloë vera brandwonden en voorkomt littekenvorming. De dames likken graag aan hun lippen, maar ze mogen niet vergeten dat als ze dit zouden volhouden, hun lippen in een conditie zouden blijven om vochtig te blijven, waardoor de illusie wordt gewekt dat de lippen in een permanente staat van smering zijn. De aloë vera-extracten absorberen enkele schadelijke ultraviolette stralen en voorkomen, als ze goed zijn samengesteld, de schade die deze schadelijke stralen veroorzaken aan de huid, de hand en het lichaam. Ze genezen ook de infectie van de huid, omdat ze resveratrol bevatten.

lees meer: