Categorieën
verzorging

Wimpervergrotingstechnieken

 

 

Lash lift Rotterdam

 

 

 

 

 

ls ik TV kijk of mijn ouders lezen me verhaaltjes voor bij het slapengaan, ik weet dat het grappig klinkt, maar het is waar. De theezakjes in de loop van de nacht hebben me voorzien van krulruimte. Dat wil niet zeggen dat ik er niet een paar laat uitlopen. Ik weet alleen dat ik niet hoef te vechten met het afbreken van mijn wimpers om ze eruit te laten zien zoals ik wil.

Geloof het of niet, maar er wordt elk jaar veel geld uitgegeven aan producten tegen broze, gebroken of gespleten wimpers. In plaats van het ene of het andere product te gebruiken, gebruiken veel meisjes er meerdere. Ze hopen dat ze merken dat iets werkt. In plaats daarvan ontdekken ze dat hun wimpers sneller afbreken dan voorheen. Een lash lift kan dit probleem verhelpen zonder aanschaf van een apart product voor de wimpers.

Een echte aanrader om de wimperkruller mee te verwarmen is de verwarmende wimperkruller van Revlon. In plaats van in je ooglid te prikken met de verwarmende wimperkruller, hoef je de kruller alleen maar ongeveer vijf seconden zo dicht mogelijk bij de wimperlijn te plaatsen. Vervolgens pak je de kruller met een stevige hand vast en knijp je er zachtjes in. Als je geen verwarmde wimperkruller hebt, kun je het wit van je wimpers als wimperkruller gebruiken. Houd de wimperkruller tussen de wimpers en knijp heel, heel zachtjes. De wimpers worden onderdeel van je wimperlijn en worden op hun plaats gehouden door de wimperkruller. Een truc voor degenen met hangende oogleden is om in de hoek van het oog te knijpen, net onder de wimpers. Houd de kruller dicht en knijp zachtjes. Als u dit te veel doet, kunt u uw oog wegdraaien van de spiegel en teruggaan naar de normale positie. U zult merken dat de wimpers gemakkelijker te krullen zijn en dat het gemakkelijker is om mascara aan te brengen.

Er zijn andere geweldige wimpervergrotingstechnieken die u kunt gebruiken om dikkere, beter uitziende wimpers te krijgen. U zult versteld staan van de resultaten die één eenvoudige techniek u kan geven. Probeer een van de wimpervergrotingstechnieken die worden aanbevolen voor uw wimpers.

lees meer: