Categorie├źn
verzorging

Wimper extensions

Wimperextensions Breda

 

 

 

 

 

Vandaag de dag worden wimperextensions salons en speciaalzaken die wimperextensions aanbieden steeds populairder. U zou waarschijnlijk verbaasd zijn om te weten dat wimper extensions salons daadwerkelijk bestaan.

Wat biedt een wimper extensions salon aan? Vrijwel hetzelfde als een normale schoonheidssalon die haar diensten aanbiedt, wimper extensions worden aangebracht op elke wimper afzonderlijk met behulp van een lijm. De wimpers zijn synthetisch, maar zien er mooi uit en voelen natuurlijk aan. Om het af te maken, kunnen de synthetische wimpers worden gewassen, gestyled, gekruld, gekleurd en anderszins behandeld net als uw natuurlijke wimpers.

Er zijn verschillende soorten wimperextensions beschikbaar op de markt van vandaag, met verschillende prijzen die per merk verschillen. Wat belangrijk is om te onthouden, is dat de prijs niet noodzakelijk de kwaliteit weerspiegelt. Er zijn producenten die alleen de beste ingredi├źnten en hoogwaardige materialen gebruiken. Ongeacht ras, geslacht of soort van de natuurlijke wimpers, zijn er extensions beschikbaar die uw wimpers met leven kunnen verrijken.

Sommige van de in de handel verkrijgbare extensies zijn gemaakt van mensenhaar, maar er zijn er ook van paardenstaarthaar, wenkbrauwhaar en zelfs synthetische vezels. Er zijn verschillende groepen van wimper extensies beschikbaar op de markt vandaag.

Semi permanente wimperextensions worden van de eigen natuurlijke wimpers genomen en oppervlakkig aangebracht. Ze moeten voorzichtig behandeld worden om beschadiging van de natuurlijke wimper te voorkomen. Men kan ze maximaal tien uur laten zitten, en meestal meer dan dat. Ze kunnen worden gewassen, gestyled, gekruld, gekleurd, gestreken, gewassen, als een laagje worden aangebracht, opgestoken en behandeld.

Permanente wimperextensions zijn van uitstekende kwaliteit en worden streng voor streng aangebracht door technici in een salon. Ze zijn van uitstekende waarde voor degenen die ze hebben uitgeprobeerd en getest. De methode die wordt gekozen om de extension aan de natuurlijke wimper te bevestigen is zeer belangrijk. Sommige technieken maken gebruik van een vloeibare lijm, andere van een lijm van microimsams. De eis die aan deze microimsams wordt gesteld is dat zij niet giftig, niet irriterend en niet prikkelend voor de ogen moeten zijn.

De extensies zijn nooit bedoeld om als eerste op te vallen. De beste verlenging is degene die perfect past bij de natuurlijke krul van de drager. Wanneer men naar zijn of haar wimpers kijkt, zal men merken dat deze een natuurlijke krul hebben, en niet andersom. Zelfs als wenkbrauwen dik zijn, mogen ze niet honderd procent kaal zijn, evenmin als volle wimpers dun mogen zijn. Er zijn veel merken van goede wimper extensions op de markt. Kies de beste fabrikant en de beste kwaliteit uit de vele merken beschikbaar. En zie erop toe dat de dunne wimpers worden gevoed met strengen van de beste kwaliteit haar met ultra-fijne kwaliteit.

lees meer: