Categorieën
verzorging

Wat moet je zoeken in een rimpelcrème

Huidverjonging

 

 

 

 

Vitamine C behandeling – de voordelen

Vitamine C is zeer populair in huidverjongingsproducten vanwege het hoge vitaminegehalte. De voordelen van vitamine C in huidverzorgingsproducten zijn groot. Het natuurlijke vermogen om de huid te beschermen tegen de zon is een geweldige manier om de huid gezond te houden. Mensen gebruiken het echter niet altijd in natuurlijke producten. In plaats daarvan maken ze er een pasta van en brengen ze het aan als een serum. Dergelijke producten zijn nu verkrijgbaar in crèmes, die geschikt zijn voor alle huidtypes. Naast vitamine C zijn koper, ijzer en zink belangrijke bestanddelen van elk huidverzorgingsrecept.

Een hoog vitaminegehalte is niet het enige criterium waarnaar u moet zoeken in de beste huidverzorgingsproducten. Het is ook belangrijk dat de producten rijk zijn aan antioxidanten en basisingrediënten die de huid kunnen voeden en herstellen. Vitamine A, bijvoorbeeld, versterkt de collageenproductie en vitamine C helpt rimpels te voorkomen.

Behandelingsproces

Wanneer u vitamine C-behandelingsproducten kiest, moet u bedenken dat u pigmentvlekken, bruine vlekken en rimpels wilt elimineren. Om rimpels te elimineren, moet u een essence olie kiezen met krachtige antioxidanten. Slechts enkele bedrijven, waaronder Chanel, zijn erkend voor hun uitvindingen, omdat geen enkel bedrijf onderzoek heeft gedaan naar een remedie tegen rimpels en pigmentvlekken. Het geneesmiddel voor rimpels is ontdekt door middel van het Freedom Experiment, waarbij proefpersonen geld kregen om te kiezen welke geur ze wilden en vervolgens een klein bedrag kregen voor hun keuze. Net als de huid, hongert de geest naar aandacht en krijgt zijn deel van het geld dat wordt aangeboden.

Uitleg over de ingrediënten

De meeste huidverzorgingsproducten bevatten ingrediënten zoals vitamine C, thee-extracten, aminozuren of plantaardige derivaten. Dit zijn de ingrediënten die in de vitamine C-producten zitten. Als u op zoek bent naar iets dat de rimpels zal vervangen, moet u eerst op zoek naar rimpel crèmes met vitaminen.

Er zijn nog andere vitaminen in huidverzorgingsproducten. Bijvoorbeeld specifieke antioxidanten zoals vitamine E of protoanthotartalk. Dermatend en Brocato huidverzorgingsproducten bevatten dit ingrediënt. Ook collageen is een natuurlijke stof die de huid haar stevigheid en elasticiteit geeft. Deze stof wordt geëxtraheerd in de huidverzorgingslijn van Brocato.

Hoewel er duizenden huidverzorgingsproducten op de markt zijn, is het moeilijk om het juiste product te kiezen. Wat u moet begrijpen is dat niet alle huidverzorgingsproducten gelijk zijn. Bij het kiezen van een rimpelcrème, moet je kijken naar de ingrediënten, de structuur en hoe het product werkt. Bedenk dat een huidverzorgingsproduct een combinatie is van chemicaliën die bedoeld zijn om de bloedstroom te bereiken. Huidverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar in verschillende formuleringen. Sommige zijn gebaseerd op plantenextracten, mineralen, kruidenextracten en vitaminen.

Wat moet je zoeken in een rimpelcrème

Wanneer u een rimpelcrème kiest, moet u rekening houden met het volgende:

De huid is een dun orgaan, en rimpels en fijne lijntjes kunnen zich ophopen. Rimpelcrèmes worden in de huid geïnjecteerd, maar onder de huid. Ze werken door de huid te hydrateren en voller te maken. Rimpelcrèmes zijn in verschillende formuleringen verkrijgbaar:

Ingrediënten zoals zinkoxide of titaniumdioxide zijn natuurlijke zonnebrandmiddelen.

Ingrediënten zoals zoethout extract of arnica recutigo is een huidverlichtend middel.

Andere ingrediënten zoals plantaardige glycerine, rijstzetmeel en gehydrolyseerde sojaproteïne zijn bevochtigingsmiddelen die vocht aantrekken in de huid.

lees meer: