Categorieën
verzorging

Wat moet je zoeken in een biologische lippenbalsem

 

 

Vegan make up

 

 

 

Een van de beste manieren om te kiezen welke make-up het beste voor je is, is het lezen van de etiketten. Door op zoek te gaan naar de keurmerken die wreedheid uitsluiten, kunt u er zeker van zijn dat u geen schadelijke chemicaliën op uw gezicht smeert.

Sommige veganistische make-up bedrijven verbergen hun productingrediënten onder “vegan “adesh”, wat een marketingtruc is om hun producten op plaatsen te doen lijken waar ze dat niet zijn. Je kunt ook zelf een beetje onderzoek doen. Kijk maar eens op de website: allantoincleanermatters.com, die een lijst bevat van alle bedrijven die niet op dieren testen, en ja, ook van de bedrijven die dat wel doen; en koop hun producten om hen te steunen.

Of je kunt een bedrijf als J CREW Organic Skin Care steunen, die hun van giftige chemicaliën ontdane make-up online verkopen. Ja, het bedrijf schrijft hun geen-dierlijke-productbeleid voor. Of, je kunt hen geld sturen via pay-pal op joel@jcrewsbs.com, en niet zomaar “irts” voor $20, maar $5 voor $10 via de website. Ik zou stoppen bij $5, maar het is geen verspilling van geld, en denk er maar eens over na. Een fles biologische lippenbalsem voor $10 in de winkel is goedkoper dan een tube lippenstift van hetzelfde merk.

Het vinden van biologische lippenbalsem voor een goede prijs

Als je eenmaal een biologische lippenbalsem hebt gevonden die bij je past, moet je alleen nog weten waar je moet zoeken. En nog belangrijker, je moet weten waar je op moet letten.

Ten eerste, de beste plaats om te zoeken naar lippenbalsem is online. Er zijn op dit moment veel veganistische lippenbalsems verkrijgbaar.

lees meer: