Categorieën
verzorging

vinyl masker tattoo

Tattoo shop Arnhem

 

 

 

 

 

 

 

 

We kregen dit Oni masker tattoo kleding idee van een vriend van mij. Hij draagt graag Oni maskers en vond zelf dat ik ook zo’n idee moest krijgen. Geloof het of niet, maar het is mogelijk om hier in Australië een Oni masker shirt te bestellen, gewoon door naar een tattoo shop te gaan, met het masker op geschilderd, niet je gezicht bedekkend. Het masker zal je gezicht bedekken en je zult een echt cool, sexy en slecht Oni masker shirt hebben.

Het begon allemaal met een funky idee, een cool uitziend masker en een paar te gekke tatoeages. Het Oni (The Worst) masker is gemaakt met een mix van geweldige kunstvaardigheid, geweldig ontwerp en geweldige kleuren. Het is een moeilijke tijd geweest om de Oni maskers online te krijgen, maar onze verkoop blijft groeien. In feite, het Oni (The Worst) masker is een van de favorieten op dit moment. Blijf die geweldige tatoeages dragen, dames!

Dus de maskers zijn niet goedkoop dus je zou kunnen afvragen waarom geef je gezicht een pak slaag, toch? Nou, ben je een beetje tijderning dat een vinyl maskers die we produceren is duur als het niet een premier masker merk. Het antwoord is dat het masker overalls zijn gemaakt met een dubbel-faced materiaal. Dit betekent dat het zal zijn super goedkoop en super sterk! Datzelfde vinyl masker zal rond de $300 kosten. We krijgen het, je koopt een premium masker dat is twee keer zo sterk en twee keer zo kleurrijk! Ok, dus nu begint het leuke gedeelte – hoe schilder ik het masker? Nou, dit is het leuke gedeelte! Geniet van de kunst zolang het nog kan!

Uw favoriete zelfexpressie kunstenaar gelooft misschien dat ware kunst niet bedoeld is om begrepen te worden. Nou, wij zien dat anders en producties zijn bedoeld om van te genieten. Het manifesteren van kunst is een speciale aangelegenheid die niet zo eenvoudig is als het klikken op de muis. Wat meer is, de eigen zelfexpressie van de fan en zijn eigen gevoel voor kunst is wat de magie creëert. Ze worden als een magneet, wie je ook ontmoet zal verslaafd zijn aan wat je te zeggen hebt!

Er zijn een aantal verschillende maskerovertrekken om uit te kiezen. Onze standaard vinyl masker overalls worden geleverd met een zeefdruk batik print met een groene achtergrond. We kunnen ook masker overalls die worden geleverd met speciale grafische t-shirts (shirts zijn promotionele maskers) die reclame maken voor producten of diensten voor bijvoorbeeld een t-shirt met een Jack Parsons citaat zal reclame maken voor ons product of dienst, of een politieke slogan met een 3-D pijl zal u de perfecte geestige politieke masker voor de Halloween partij. U kiest het type dat het beste bij uw behoeften past. Ook verkrijgbaar is een fluorescerend/goud metallic masker dat natuurlijk erg glanst. De prijzen zijn ook erg opvallend!

Uw masker komt ook in de fundamentele zwarte kleur met een wit/zwart contrast. Dat is geweldig voor elk Halloweenfeest. Een andere populaire keuze is een jack-o-lantern met de quoteuls licht en donker leigrijs masker. U kiest uw keuze, uw ontwerp, de jack-o-lantern en de opdruk op stof. Het goede nieuws is dat maskerhoezen in alle maten worden ontworpen. Het beste van alles is dat je het kunt ontwerpen met behulp van de clip-art functie van Photoshop. Er zijn een paar voorbeeldwebsites waar je je ontwerp voor een maskerhoes kunt uploaden en ze sturen je het resultaat onmiddellijk per e-mail toe.

Zodra u hebt besteld uw masker covers, alles wat je hoeft te doen is wachten op de scheepvaart naar uw deur. U vindt een paar van de top masker covers in uw lokale winkelcentrum, dus neem een kijkje in de Designer Market of het internet en je zult zeker vinden een kap lederen masker cover die past bij uw behoefte. Een Oni masker cover zal u terugzetten rond de $ 1300 dollar, maar ze zijn veel uit de gewone.