Categorieën
verzorging

toermalijn voor mannen en vrouwen

Barbershop Rotterdam Alexander

 

 

 

 

De kappers van vandaag hebben meestal hun eigen zaak. Ze hoeven niet naar een salon om hun haar te laten knippen. Meestal wordt een barbershop gerund door een mobiele barbier. Daarom zie je in de barbershops ‘ulsons’ voor mannen en vrouwen. De woorden “frisse adem” en “gladde babbel” weerspiegelen de houding van de meeste stadsbewoners. Nieuwkomers in het stadsleven worden tegemoet getreden met woorden die korter en niet zo vloekend zijn. De houding is: aan jou!

Genezing:

In de Verenigde Staten worden in een barbershop vaak gezondheidsbehandelingen gegeven. Deze behandelingen zijn gericht op verjonging en kuur. revitaliseren de huid en de nagels, meestal met een kruidencrème en -lotion. De kapper kan u de geschikte crèmes en lotions voorstellen, om maar te zwijgen van de enkele duizenden andere gezondheidsproducten die op de markt verkrijgbaar zijn.

Kwaliteit:

De beste uren voor een kapper zijn ’s morgens en ’s avonds. Mensen die hun haar voor middernacht laten stylen zijn meestal niet blij met de stijl die ze hebben. Als je naar een barbershop gaat voor een avondje uit, dan is het beter om er om middernacht te zijn. Veel drukbezette mensen kunnen het zich echter niet veroorloven om op het laatste nippertje te komen. De beschikbare opties variëren van kapsalon tot kapsalon en van familie tot familie. De kwaliteit van de barbershops is een ander kenmerk dat een barbershop kenmerkt. Ze zijn altijd glanzend en strak, want het doel van een barbier is om de klant er beter uit te laten zien. Het personeel in deze winkels zijn professionals en ervaren mensen die deze business al jaren beoefenen. Ze weten de juiste producten te gebruiken voor het haar, en ze weten hoe ze je haar moeten strelen en verleiden tot je uit de salon komt.

Toermalijn: energiebesparend, vermindert puistjes en snauwen

Hoewel het niet dezelfde soort warmte produceert als een stijltang in een salon, genereert het tot 15 keer meer negatieve ionen dan een standaard 60 watt lamp. Dit betekent dat het haar makkelijker droogt, steiler wordt en dat stijlen langer houdbaar zijn. Door deze speciale eigenschappen zijn tourmaline versterkte tondeuses populair en efficiënt. Ze worden ook aanbevolen voor gebruik door therapeuten en persoonlijke fitnesstrainers.

Kortom, een kapper is niet alleen een man die haar knipt. Hij is ook een haar onderhoud expert, massage therapeut, en nu, kapper chirurgen. Dus, de volgende keer dat iemand besluit je haar te knippen, laat de man die je wilt knippen dan een betere versie van jou zijn dan jijzelf.

lees meer: