Categorieën
verzorging

Technieken om wenkbrauwen vorm te geven

Permanente make up Eindhoven

 

 

 

 

 

Wat wenkbrauwen shapen?

– Er zijn over het algemeen drie technieken om wenkbrauwen vorm te geven. De eerste is bekend als de lichte wenkbrauwen, de Sage / forwarding methode. Deze methode maakt gebruik van handtekeningenactie perm lijnen om lage uiteinden te knippen. Deze zijn kort en geblend en zien er meestal het beste uit op een ivoorkleurige of zeer donkere huid.De middelste of trillende wenkbrauwen is waar de snorharen worden tegengehouden. Deze wenkbrauwen zijn de belangrijkste wenkbrauwen en kunnen worden gevormd aan beide zijden van of boven de neusbrug. Als de wenkbrauwen op de juiste manier worden gevormd, gaan ze op in de kleur van de ogen en kunnen ze worden geminimaliseerd door ze te bleken of te arceren. Het laatste proces voor het modelleren van wenkbrauwen heet de Benelli methode die een combinatie is van de lichte wenkbrauwen en Benelli straightening. Het maakt gebruik van contactkoeling om de wenkbrauwen iets te ontspannen en vervolgens verwijdert een schaar de haartjes die het gezicht omlijsten.

Welke kleur is perfect voor mij?

De kleur van je wenkbrauwen moet overeenkomen met of iets lichter zijn dan je haarkleur. Donkerbruin is over het algemeen de meest flatterende kleur. Als je echter niet zeker weet welke kleur perfect is voor jou, vraag het dan aan een schoonheidsspecialiste.

Hoe kan ik misvormde of verkeerd uitgelijnde wenkbrauwen herstellen?

Als je de exacte vorm van je wenkbrauwen kent en je hebt alles goed gedaan, dan kun je je wenkbrauwen gewoon laten waar ze waren en ze gaan corrigeren. Of misschien kun je het zogenaamde “wenkbrauw lussen” doen. Hierbij wikkel je een wenkbrauwborsteltje, gemaakt van een gewone niet-schurende tandenborstel, in een lus aan de achterkant van je oor. Dan worden de kamstroken door de lus gehaald en de haren die tussen de stroken zitten worden geplukt. Zie het als een elastisch verband.

Wat is de beste manier om mijn wenkbrauwen verzorgd te houden?

Wenkbrauwen zijn slechts semi-aantrekkelijk. Ze zijn moeilijk te overplukken en kunnen een dun ooglid doen lijken. Juist daarom zou geen enkele vrouw haar wenkbrauwen meer dan een halve centimeter moeten laten groeien.

In plaats daarvan moet je ze trimmen als dat nodig is, met de eerste gedachte om eventuele gaten te “bedekken”. Ga ook naar uw schoonheidsspecialiste voor hulp bij het harsen.

Het juiste gereedschap kiezen is essentieel, dus zorg ervoor dat je een goede pincet gebruikt. Er zijn verschillende hulpmiddelen voor het vormgeven van wenkbrauwen verkrijgbaar. Er zijn scharen, potloden en transparante gels verkrijgbaar. Om een pincet te gebruiken, plaats je deze tussen de wenkbrauwen. Trek de haartjes er met opwaartse bewegingen uit. Als de wenkbrauwen gelift moeten worden, overweeg dan wenkbrauwextensions.

Concealercils zijn geweldig voor het bedekken van verkleuringen of oneffenheden. Het gebruik van concealer is een snellere manier om sommige onvolkomenheden te verbergen. Zorg ervoor dat de concealer vleeskleurig is en geschikt is voor het gezicht.

Afwerkcrèmes zijn een geweldige manier om een natuurlijke look te creëren. Het gebruik van Brow investigators, oftewel kleine zwarte cadeautjes, kan je permanente make-up een stiekeme, ingetogen look geven. Je hoeft het niet te overdrijven aangezien dit een natuurlijke look is. Je kunt het gewoon over je make-up heen verstuiven.

Over het algemeen is oogmake-up eenvoudig aan te brengen, gemakkelijk te onderhouden en een leuke manier om uw ogen op te maken. Wat uw dagelijkse routine ook is, denk eraan om plezier te hebben en wees voorzichtig wanneer u met uw make-up speelt.

lees meer: