Categorieën
Main

Spirituele producten

Spirituele producten

Spirituele producten

Individueel hebben parfum en geur extra geleefde en interessante verhalen. Parfum is de oudst bekende vorm van kunstmatige parfum. Een geurige boomtoprette of aromatisch tapijt kan worden gedragen als een diaphoreticrette, een kamerwarmer of een nachthemd. Ze hebben verhalen te vertellen en foto’s om het te bewijzen. Maar ondanks al het mysterie en de fascinatie van parfum, is er weinig geschreven over de oorsprong van parfums en hun ingrediënten. Het mysterie begint in de allereerste fles.

Oude parfums worden gemaakt van bloemen, kruiden en hout door een paar geurende oliën samen te mengen. Ze zijn zeer geconcentreerd en zeer krachtig. De kunst van het maken van parfum gaat terug tot het oude Mesopotamië en Egypte. Het woord kan afkomstig zijn van een Latijns woord “parfumare” dat “door rook” betekent.

De oude parfums werden gemaakt door glas. Ze werden de lucht in geblazen en vielen op de grond. Als je wilt weten waar de eerste parfums vandaan kwamen, is er weinig bewijs dat de geschiedenis zal bieden. Natuurlijk zijn er in de loop der jaren fantastische verhalen verteld over ontmoetingen met de hemelse wezens en godinnen van het bos. Misschien heeft je grootmoeder een geur uit die vorige eeuw.

Wat was het eerste parfum? Wat was het eerste parfum dat ooit werd gemaakt? Er wordt beweerd dat een oud parfum werd meegebracht door de koningin van Orses, Cleopatra. Ze zou in melk hebben gebaad en zichzelf ermee hebben geparfumeerd. Haar favoriete drager was waarschijnlijk zijzelf, of misschien haar trouwe hond. Waren er parfums beschikbaar voor vrouwen, vooral voor jonge aantrekkelijke vrouwen, die het zich niet konden veroorloven om hun eigen schoonheidsgeheimen te hebben?

De oude parfums zijn herontdekt en weer onder de aandacht gebracht van moderne parfumeurs. Parfumeurs hebben hun rol bij het creëren van geuren opnieuw geëvalueerd. Ze worden niet langer gezien als de elitisten van weleer. Moderne parfums worden geproduceerd door een laboratorium en zijn dus sterk geconcentreerd.

Alle oliën of essentiële oliën hebben een divisie op de chemische stof die bekend staat als scheiding. Het is de handeling van het scheiden van de ene stof van de andere. Legioenen, alle oliën zijn niet deelbaar. Maar oliën zijn sterk geconcentreerd. scheiding in moderne tijden wordt gedaan door de oliën koud te persen om de oliën te extraheren. Het proces is complex en het duurt erg lang om alle oliën te extraheren.

Er zijn veel soorten oliën, variërend van hout tot papier. papier- Olie op papier is een goed oplosmiddel. Papier als hout heeft een poreuze eigenschap en zorgt ervoor dat de olie zelfs daarna goed kan worden geconcentreerd. Aangenomen dat het is verwarmd en geraffineerd uit zijn natuurlijke het formulier. Poreuze kranten kunnen gemakkelijk worden gebruikt om olie van ainers en jelling containers te scheiden.

Er zijn ook containers in hetzelfde poreuze papier die met de oliën kunnen worden gebruikt en dit kan met chirurgisch staal. Aluminiumoxide dwz zinkoxide ig is zo’n voorbeeld. Het wordt gebruikt voor het scheiden van vet van matrijzen en het reinigen van containers.

Jelly Beans zijn zeer nuttig voor de moderne parfumeur. Ze kunnen worden gebruikt om de aroma’s te breken, waardoor het voor de moderne parfumeur gemakkelijker wordt om de oliën te extraheren. Als u een echt vettig gevoel wilt, is chirurgisch staal een van de beste items om te gebruiken. Het kan vette en normale oliën scheiden en het is ook nuttig bij Making You en Verwarming voor de moderne parfumeur om de biologische oliën te krijgen. De nadelen zijn dat het zwaar is en niet lang meegaat.

Met deze speciale anti-transpiranten kunt u ook minder gewone zeep gebruiken. Het werkt als een milde deodorant in geval van zweten. Het zal fungeren als een reinigingsmiddel en het zal ook fungeren als een conserveermiddel in de moderne parfumerie. Het is niet zo duur. U kunt ook gebruik maken van rubberen handschoenen voor nieuwe antimicrobiële producten. Het enige dat je nodig hebt, zijn 8 rubberen handschoenen voor elke batch parfum. Je kunt de handschoenen dan in een gesloten doos bewaren voor de duur van het maken van parfum.

De moderne parfums worden op verschillende manieren sterk gefilterd. De Parfumeur moet nu verschillende exotische parfums in een gesloten omgeving bewaren. Dit is om de Keysants te beschermen tegen Egyptische vochtigheid en om het parfum er langer als nieuw uit te laten zien.