Categorieën
Main

nagels

 Ibx nagels

nagels

Een onbehandelde cliënt loopt meestal voor een kantoorbaan. Ze loopt lange afstanden, net als haar nagel. Ze krijgt vlekken op haar nagels (het is onvermijdelijk), maar vraagt ​​mij, als patiënt, niet om advies over de verzorging ervan. Dus ik repareer ze. Als je nagels al minstens twee jaar niet gebroken zijn, raad ik je ten zeerste aan om ze te laten vijlen. Goede nagellak kan ze voor het leven beschermen, dus koop uitstekende nagellakken. Koop voor de gearchiveerde elke 3 tot 4 maanden een nieuw paar. Gevijlde nagels die zacht zijn, kunnen comfortabel met het leven worden gedragen, dus controleer je nagels na een dag werken en voor het slapengaan.gg Na een dag werken kan dit je genoeg gel geven om de hele dag mee te gaan, evenals voldoende vocht om je door je nachtrust te helpen.

borstels hebben soms een doel. Het is waarschijnlijk het belangrijkste waar je beter in moet worden, is om de juiste maat te krijgen. Een kleine tip, die kan helpen bij deze volgende taak. De nagelborstel, als je hem te dicht bij een hoek houdt, kan de druk op de randen je nagels beschadigen en ook een pikhouweel of bruine of vuile bal ontwikkelen. Gebruik het penseel om de nagel eenvoudig in de verf te dopen, niet te snel, ook niet te langzaam. Hoe sneller je dipt, hoe beter je kwaliteit zal zijn. Dompel je nagels gewoon in een vierkante centimeter van de verf, en dat is alles. Als je het penseel verder vasthoudt, worden de lagen gescheiden en moet je opnieuw beginnen. Maar waarom stoere kleding, ze gaan maar ongeveer drie wasbeurten mee. Ik heb mijn nylon borstels al jaren en ze werken nog steeds prima, hoewel ze een aantal begrafenissen hebben gezien.

Seizoensgebonden kleurveranderingen

Wat is er mooier dan te spelen met contrasten zoals herfstbladeren wanneer grijs en bruin een cliché zijn? Complementeer je nagellak met het seizoen. Als je in de zomer bent, kan lichtroze het overnemen als je favoriete kleur metallic roze is. Als je in de winter bent, schilder de stad dan blauw. Traditioneel zwart is niet langer de enige look. We hebben nu groen, turkoois en traditioneel rood. Voor degenen die een wildere en meer unieke look willen, kun je de heldere glanzende kleuren proberen.

Persoonlijk gebruik ik graag zwart-wit. Begrijp me niet verkeerd, ik vraag je niet om gekke wetenschappelijke boeken en dergelijke te lezen, maar als je het soort meisje bent dat van alles met kleur houdt, probeer dan verschillende kleuren te combineren. Het kan je leven gewoon opfleuren! Als je bijvoorbeeld voor een "gevreesde Halloween"-look gaat, kun je zwarte toiletartikelen met een felroze achtergrond proberen.

Als je voor een "Happy Family Day"-ensemble gaat, probeer dan een groene en gele korenbloemroze combinatie.

Als je er liever zakelijk uitziet, raad ik zwart-wit aan, omdat het altijd meer zakelijk is dan wat dan ook.

Nu je het onder de knie hebt, kun je je ervaring online gebruiken, waar je je nagels kunt opfleuren zoals je wilt. Ik raad aan om ten minste twee verschillende nagellakkleuren te kopen om bij de hand te hebben. Met alle geweldige prijzen die er zijn voor in massa geproduceerde nagellak, kun je precies de juiste look voor de gelegenheid creëren. Er staan ​​zelfs speciale "one-offs" op je te wachten. Waarom zoveel uitgeven aan recreatief gebruik als je op vakantie veel meer zou kunnen uitgeven en niemand zal dat weten als ze je toevallig tegen het lijf lopen op de bedrijfspicknick.