Categorie├źn
Main

Lash Lift Breda

Lash lift Breda

De Nanodrip Technologie van Lash Lift Breda is een nieuwe, gepatenteerde benadering van wimperbehandelingen. Onze Nanodrip Technologie is gebaseerd op het feit dat wimpers, net als oogleden, kleine bloedvaatjes hebben die er doorheen lopen. De Nanodrip Treatment wordt aangebracht aan de basis van de wimpers, waar de bloedvaatjes zich dicht bij de basis van de wimpers bevinden. De Nanodrip-behandeling wordt vervolgens geactiveerd met een ultrafijne nevel die een veilige, ultrafijne oplossing van actieve ingrediënten rechtstreeks in de bloedvaten aan de basis van de wimpers brengt. Dit zorgt ervoor dat de wimpers opzwellen en omhoog komen, waardoor uw natuurlijke wimpers worden gelift en gescheiden, terwijl uw bovenste wimpers intact blijven.

Wat zijn de voordelen van LashLift Breda?

  • Onmiddellijke Lifting – Geen gels of oliën nodig, Lash Lift Breda is een volledig niet-invasieve behandeling. Laat het een paar seconden drogen, en uw wimpers zijn direct gelift.
  • Geen risico – Omdat het een medische behandeling is, en geen cosmetische, zijn er geen bijwerkingen.
  • Geen omslachtig verwijderen – Omdat Lash Lift Breda droog is, kunt u het er gewoon met een nat doekje afvegen en uw wimpers zijn binnen enkele seconden weer normaal. Geen remover nodig.
  • Geen rommelige apparatuur – De Nanodrip Treatment is een droge, veilige behandeling die alleen op de wimperbasis wordt aangebracht en niet op de wimper zelf. Je kunt elke wimperbasis gebruiken die je thuis hebt.

Wat zijn de nadelen van LashLift Breda?

  • U moet naar de dokter – U moet een paar minuten naar de dokter om een recept voor de behandeling te krijgen. Dat is niet erg, want het kost u maar een paar minuten van uw dag.
  • Kan kronkels veroorzaken – Als u lange, dikke wimpers heeft, kan Lash Lift Breda ervoor zorgen dat ze opkrullen en in de weg gaan zitten.
  • Resultaten zijn tijdelijk – Zoals bij alle wimperbehandelingen zijn de effecten van Lash Lift Breda tijdelijk. Hoe langer u het gebruikt, hoe minder effectief het wordt.