Categorie├źn
Main

Kapsalon Etten Leur: Een merk met een verschil

Kapper Etten Leur

Kappers in Etten Leur weten dat elke klant anders is. Sommige mensen hebben korter haar, sommige mensen hebben terugwijkende haarlijnen. Het is aan de kapper om zijn of haar gedachten te lezen en hem of haar een merkspecifiek kapsel aan te bieden, waarin hij of zij zich goed voelt en er op zijn of haar best uitziet. Dat is waar Etten Leur om de hoek komt kijken! Etten Leur is een kleine salon met een groot hart en ze houden van wat ze doen. Ze geloven dat kwaliteit altijd belangrijker is dan kwantiteit – daarom hebben ze maar vier stylisten op de loonlijst staan! Etten Leur heeft vestigingen door het hele land, dus je kunt altijd wel ergens bij jou in de buurt een afspraak vinden. Met 12 vestigingen is het veilig om te zeggen dat dit populaire haarmerk geen gebrek heeft aan lokale recensenten of loyale klanten! Het bedrijf vermeldt zelfs veel van zijn franchisenemers op hun website als voorbeelden van uitmuntende servicetraining. Lees verder om meer te weten te komen over deze topgewaardeerde kappersfranchise…

Wat houdt het trainingsprogramma van Etten Leur in?

Etten Leur biedt een 12 maanden durend opleidingstraject aan, dat bestaat uit een aantal programma's aan de Etten Leur Academie in Nederland. Het exacte curriculum verschilt per vestiging, maar centraal in alle Etten Leur opleidingen staat het standaardiseren van de Etten Leur methode. Het opleidingsprogramma bestaat uit drie fasen: Het Etten Leur trainingsprogramma omvat zowel klassikale training als hands-on training. In de academie wordt alle basiskennis over de servicebranche en de salonomgeving aangereikt en daarnaast wordt er praktijkles gegeven zoals het bedienen van de salonapparatuur en het knippen en kleuren van het haar. Eenmaal in de salon maken de stylisten van Etten Leur hen wegwijs in alle technieken, waaronder het aanbrengen van de Ouidad producten en het stylen van het haar van hun klanten. De opleiding duurt minimaal twee jaar en bij sommige filialen moeten de stagiaires langer in het filiaal werken voordat ze de sleutel van hun eigen salon krijgen.

De kernwaarden van Etten Leur

  • Eerlijkheid – Je moet volledig eerlijk zijn tegen elke klant en altijd bereid zijn verantwoordelijkheid te nemen voor je daden. Je moet in staat zijn om dingen uit te leggen aan je klanten en ze opties geven. Je moet ook eerlijk zijn tegen de stylisten en managers van Etten Leur.

  • Passie – Je moet gepassioneerd zijn over het werk dat je doet, de producten die je verkoopt en je klanten. Je moet echt houden van wat je doet.

  • Respect – Je moet respect hebben voor je klanten en de producten die je gebruikt. Je moet iedereen met waardigheid en respect behandelen.

  • Teamwork – Je moet in teamverband met je collega's kunnen werken. In een salon in Etten Leur wordt van iedereen verwacht dat ze hun steentje bijdragen en helpen waar nodig.

Slotwoorden: Moet jij een Etten Leur haarstylist worden?

Het bezitten van een Etten Leur franchise is een geweldige manier om extra inkomsten uit uw bedrijf binnen te halen. Niet alleen ben je eigenaar van een bloeiend bedrijf, maar je kunt ook werken waar je maar wilt. Er zijn geen beperkingen aan welke regio je kunt werken met een Etten Leur franchise, wat betekent dat je kunt werken van waar je maar wilt. Het enige wat je tegenhoudt ben je zelf!

Als je geïnteresseerd bent in een franchise in Etten Leur, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ten eerste moet je altijd grondig onderzoek doen om er zeker van te zijn dat de franchise geschikt is voor jou. Je moet alles te weten komen over het bedrijf, het trainingsprogramma, het ondersteuningssysteem voor franchisenemers, enzovoort. Als u deze weg volgt, zult u een weloverwogen beslissing nemen die geschikt is voor uw bedrijf.

Als je nog steeds niet zeker weet of Etten Leur de juiste franchise voor jou is, overweeg dan eens te kijken naar wat klanten over het merk te zeggen hebben. Misschien ben je wel aangenaam verrast dat Etten Leur de perfecte franchise voor jou is!