Categorieƫn
verzorging

Hoe kies je de beste kapper

Barbershop Eindhoven

 

 

 

Het lijkt erop dat naarmate barbershops duurder en chiquer worden, mannen besluiten dat zij een plek nodig hebben om samen te komen en een goede tijd te hebben. in een ander tijdperk verdwenen en wordt geleidelijk vervangen door de traditionele barbershop. Hieronder probeer ik de verschillen te schetsen.

De grootste daarvan is de prijs. Vroeger knipte de kapper je haar en waste/strijkde het, terwijl de kapper op je wachtte. Het haarijzer en de elektrische scheerapparaten waren duur en leverden alleen echt goed werk, dat je aan de koningin kon laten zien. Toen het goedkoper werd, kon iedereen er thuis een hebben. Kapperszaken met een vergunning zijn daarentegen duur, maar de moeite waard. Ze zijn waarschijnlijk de beste plek om naartoe te gaan. Steek je hand op als je er ooit geweest bent? Niet verlegen zijn, je bent een kapper!

Het tweede is het meubilair. Wat zegt de kappersstoel over de kapper? Over de stylist? Het is altijd zo deprimerend als je binnenkomt en dezelfde vier mensen achter de kappersstoel ziet. Het zegt dat ze allemaal deze afspraak maken en dat ze allemaal al een paar keer in de stoel hebben gezeten. Ga op een gewone stoel zitten en je ziet mensen komen en gaan. Loop binnen op een chique stoel, en het zal een wandeling leeg zijn.

De klanten zijn het leven van de zaak. Onthoud dat. Gaan zitten voor een knipbeurt of wachten tot je haar droog is in een professionele salon, met alle voorbereiding en aandacht en zorg van honderden mensen, is een zeer stressvolle zaak. Elke situatie is anders. Sommige stylisten hechten geen waarde aan jouw mening over bepaalde coupes. Sommige klanten zullen niet stoppen bij $5 omdat het niet snel genoeg is. Als stylist is het jouw taak om precies uit te leggen in hoeverre je vindt dat de coupe te kort, te lang, of niet in lijn is met de vorm van je gezicht. Als je daar echt goed in bent, zullen mensen je daar ook voor betalen.

Het derde punt is de Salonuitrusting. Zonder twijfel bepaalt het gereedschap dat de klanten gebruiken de kwaliteit van de coupe. In een salon met veel concurrentie is het waarschijnlijk dat de beste haarstylisten naar de top zullen stijgen – de concurrentie is groot. Als u voor een meer commerciĆ«le aanpak gaat en u wilt zich richten op salonapparatuur voor uw bedrijf, dan wilt u wellicht verschillende stijlen onderzoeken en zoeken naar onroerend goed dat beschikbaar is voor de apparatuur. Dan het ontwerp van de winkel om te profiteren van deze betaalbare bron. inventaris als in een luxe auto, en uw gereedschap zal u goed van dienst.

Uw personeel maakt de Playlex Playlex Salon Equipment.Zodra de winkel in de juiste vorm is, kunt u de tijd nemen om uw personeel te leren welke taken ze moeten uitvoeren. Houd eens per week een algemene vergadering en laat iedereen foto’s van tijdschriften of clips van beroemdheden meebrengen zodat u hun looks kunt bespreken. Bespreek eventueel kapsels, coupes en zelfs kleuren, want iedereen ziet er in elke outfit goed uit. Vervolgens kun je iedereen een algemene beoordeling van de salon laten maken. Is het netjes, schoon en georganiseerd? Dit is een stap die vaak over het hoofd wordt gezien omdat iedereen het te druk heeft om het te doen. Maar, als u uw personeel vraagt wat zij als de belangrijkste dingen zien, ziet u misschien opvallende zaken als goed opgeleide stylisten, mooie stylingproducten, gratis drankjes en geweldige prijzen.

Heb je al besloten over de perfecte locatie? Het is waarschijnlijk te laat om nog specifieke locaties te vinden als ze al volgeboekt zijn. De Boardwalk in Hollywood is zeker niet goedkoop, maar u zult het op de lange duur zeker de moeite waard vinden. U moet er echter zeker van zijn dat uw salon, waar die ook gevestigd is, altijd goed uitkomt. De uren moeten handig zijn voor iedereen. En dan zullen de klanten zien dat de salon een plek is waar ze altijd terecht kunnen. shortestgoes heel goed met die chique, strakke look die we allemaal willen. En, als u op zoek bent naar meer activiteiten dan werken aan je haar, kunt u denken aan een spa dagen in het winkelcentrum waar u kunt genieten van het weer, activiteiten en wat je te vangen terwijl u wacht tot je haar terug te groeien!

lees meer: