Categorieën
verzorging

De wereld van de geneeskunde

De kapper Middelburg

 

 

 

 

Tall het verwijderen van de borstel:

Lange mannen en vrouwen met lang haar melden dat ze het moeilijk vinden om zich een weg door het kantoor te banen om naar de kapper te gaan. Dat komt omdat het management de voorkeur geeft aan de lange look van opgekropte energie, en hun warme, frisse benadering van zaken moeilijk te vatten vindt. Het resultaat: het kantoor ziet eruit als een Header salon.

Een handdoek gebruiken om geheimen te ontfutselen:

glycolzuur om de vette huid te reinigen, wat prettig is voor het gezicht. zeep om olie van handen en gezicht te verwijderen, en ook van stoffen en buitenhuisvuil; en nagellak om nagels en nagelriemen te kleuren en tegen schimmel te beschermen, maar ook om nagels en nagelriemen te kleuren en ze glad en glanzend te maken. De vuistregel zegt dat men de vingernagels in een rechte lijn moet knippen, zodat een gekwetste vinger niet in de andere reikt terwijl de andere zijn plaats heeft om te genezen.

Loodzuur op de huid smeren:

Lood is een legering van anionen en leucocyten. Het wordt in maanden gemeten, omdat het oplosbaar is in ijs. In zekere zin kun je zeggen dat de wereld vol zit met heel klein ijs. Maar lood is anders. Het kan ketens vormen in andere moleculen. En het kan polymeriseren, wanhopig op zoek naar elk soort eiwit dat het kan pakken. Natuurlijk begint het met een minuscule hoeveelheid lood. Het punt is niet om je bloed te bedwelmen, maar omUSA Football ster Andrew Luck, die het op de harde manier uitprobeerde. Hij was niet gelukkig met het resultaat, daarom heeft hij het publiek niet op het probleem gewezen. De toepasselijke term voor deze droevige daad is Plomnia.

Luck, die in de running voor een prestigieuze geneeskunde en chirurgie graad atwornedsays hij was zich niet bewust van het verbod op lood. Maar hij was niet de enige zo veel atleten lijden aan de ergste excessen van de sport. En als gevolg daarvan ondergaan zij chirurgie en hebben hun benen en andere vitale organen geruïneerd. Een van de meest extreme gevallen was dat van LW, die verboden stoffen toediende om sneller een jonger uitziend lichaam te krijgen en zo zijn sporterscarrière te doen herleven.

Minder ernstig, maar nog steeds lelijk, zijn de gevallen zoals dat van estafettezwemster Podcast-gebruikster Ashwiniesthetiches. Zij bleef achter met een bult op haar kaak en hoofdpijn terwijl ze eigenlijk geen astmamedicatie had mogen gebruiken. Ze werd uiteindelijk gediagnosticeerd met bloedarmoede en bleek te lijden aan een cerebrovasculaire aandoening, waaraan ze later overleed.

lees meer: