Categorieën
verzorging

De voordelen van een facelift

.

Gezichtsbehandeling Eindhoven

 

 

 

 

Een gezichtsbehandeling heeft ook een soortgelijke betekenis in synthetische termen. Een synthetische facelift kan zo eenvoudig zijn als het aanbrengen van speciale fillers op de bestaande gezichtshuid. Of het kan worden uitgevoerd door een huidtechnicus die gebruik maakt van meer gesofisticeerde verzorgingsproducten en apparatuur. Als u een contrast wilt tussen uw leeftijd en uw uiterlijk, dan is een synthetische huidtransplantatie misschien iets voor u.

Een realistischer benadering van een synthetische huid is echter het vergroten van de bestaande huid, zodat deze er jeugdiger uitziet. Deze huidvergrotingen kunnen worden uitgevoerd in een chirurgisch centrum onder algemene verdoving, maar sommige vereisen een operatie, verdoving en röntgenfoto’s van de borstkas om te voltooien. Ze zullen de patiënt een jeugdiger uiterlijk geven, maar wees u ervan bewust dat het een ernstige ingreep is. Dan zijn er nog enkele opties voor na de operatie. De facelift is een populaire optie, maar vanwege de huidtransplantatie wordt deze voor de meeste mensen niet door de verzekering gedekt. Een facelift kan worden uitgevoerd in combinatie met andere operaties, zoals een ooglidlift of een neuscorrectie.

Er zijn ook niet-chirurgische facelifts die zowel doeltreffend als veilig zijn gebleken. De apparaten gebruiken zowel infrarood LED-licht, dat bekend staat om zijn vermogen de collageenproductie te stimuleren, als ultrageluid. Het infrarode LED-licht stimuleert de collageen- en elastineproductie, terwijl de UltrasoundOM de bloedstroom naar het gezicht kan stimuleren.

Voordat u een facelift overweegt, zijn er een aantal dingen die u moet weten.

– Een facelift is een chirurgische ingreep waarbij plastisch chirurgen en huidbehandelaars betrokken zijn. U oefent op een spier en weefsel waardoor deze beschadigd wordt. U bent hier misschien niet mee bekend, maar gezichtsoefeningen kunnen net zo intens en pijnlijk zijn als een facelift. Er zijn tal van middelen beschikbaar voor de behandeling van deze aandoening, zoals professionele websites en onderwerpspecifieke Eye Secrets™ voor ogen.

– Veel mensen geven de voorkeur aan Botox boven een operatie. Botox wordt gemaakt van een Botulinum Toxine A en is veilig in gebruik. Het wordt verdund met steriele zoutoplossing en in de gezichtsspieren geïnjecteerd. Binnen enkele seconden na de injectie kunnen de gezichtsspieren worden aangetast, waardoor fijne lijntjes en rimpels ontstaan. De effecten houden tot zes maanden aan. De kosten zijn relatief laag, tussen de $300 – $500, en er zijn geen blijvende bijwerkingen.

– Iemand kan kiezen voor laserchirurgie, wat een dure en snelle manier is om een dramatische verandering in het uiterlijk van het gezicht te krijgen. Laserchirurgie wordt gebruikt om fijne lijntjes en rimpels rond de ogen en de lippen te corrigeren. De kosten liggen tussen de $400 en $800 per behandeling.

– Er bestaat een gezichtsbehandeling met de naam “Facial Fillers” die het uiterlijk van uw gezicht kan veranderen en zelfs de schade kan herstellen die door veroudering is aangericht. Als u deze procedure overweegt, moet u zich door een andere professional laten beoordelen. Het wordt gebruikt om huidvullers te injecteren in gebieden die hulp nodig hebben met gezichtsrimpels, en kan minder dan zes maanden duren.

– Eindelijk is er een eenvoudige oplossing die geen chirurgie of injecties vereist, maar uw huid er toch goed laat uitzien. Het is een huidverzorging gezichtsbehandeling, of exfoliation. Dit proces zal helpen elimineren de dode huidcellen op het oppervlak van de huid, en het zal helpen verwijderen verkleuringen vlekken op het oppervlak van de huid. Er komen geen injecties aan te pas, en het helpt fijne lijntjes en rimpels in de huid te vervagen. De kosten bedragen ongeveer $50 voor een behandeling van een gemiddelde kuur. Natuurlijk kunnen de resultaten pas na enkele maanden zichtbaar worden.

Dus, daar heb je het.

Het is eenvoudig, betaalbaar en snel.

Een ander groot voordeel van een huidverzorging gezichtsbehandeling, afgezien van de natuurlijke gloed die het zal bieden, is dat het zal uw huid een jeugdige gloed te geven. En omdat het helpt om tekenen van veroudering in uw huid te verminderen en te elimineren, zal het ook helpen om kraaienpootjes en rimpels in uw gezicht te verminderen en te elimineren.

En het beste van alles is dat dit kan worden gedaan zonder bijwerkingen of gezondheidsrisico’s.

Dus ga je gang en geniet van die natuurlijke gloed. U zult er jonger en gezonder uitzien dan ooit tevoren. En stel je eens voor dat je die vermoeide blik van je af kunt schudden en er gewoon fris en energiek uitziet!

lees meer: