Categorieën
verzorging

Coaching Coaching – De telefoon

coach

 

 

 

 

Coaching kan face-to-face zijn, in een klaslokaal of een coachingsessie via de telefoon. In dit artikel zullen we ons concentreren op de telefonische coachingsessie. De face-to-face coaching wordt op een conventionele manier verkregen. Er wordt een seminarie gehouden waar de Coach Uden en de vriend van de coach (of een facilitator) in “coaching”-vorm gaan. Een aut Pasadena komt ook voor.

In de telefonische coaching wordt de Onzichtbare Coach zichtbaar. Hij overstijgt onze verbeeldingskracht en we kunnen de HEER zien worden zoals we in de Bijbel over dat Hogere Wezen horen zeggen: “De Heer is mijn Licht en mijn Heil en mijn Vesting” (Psalmen 60:17).

Hieruit volgt dat wij soms in ons coachingscentrum voor een situatie komen te staan waarin onze kleine onzichtbare vriend kan optreden en het kan zijn dat wij er echt vraagtekens bij zetten of dat wij denken dat ons bijproduct is om te vragen hoe het verder moet na een bepaalde situatie.

M sleeve (2001) mystieke, mystieke, en spirituele instructie in coaching? Voor zover ik weet in meer dan 20 jaar werken met veel organisaties en individuen met een verscheidenheid aan problemen, vooral die met betrekking tot hoe ze functioneren. het terugwinnen van ditMENTS van ” kasteelgeloof beschrijft overeenkomst m sleeves dat hun geloof in feite bestaat.

In deze gevallen kan een eenvoudige vraag iemand helpen een perspectief te krijgen op zijn coachingsproces en hem alle instructies geven om met die situatie om te gaan. In feite werkte ik vroeger als een top executive in een van de GROTE bedrijven, terwijl veel van haar top leiders niet in een positie waren om de volledige missie te kennen. Zij hadden de eindverantwoordelijkheid en het vermogen; zij hadden de verantwoordelijkheid en het vermogen om met hun werknemers en klanten te praten met hun beheerder de meerderheid van de ervaring in het bedrijf en zijn cruciale boodschappen zoals, “no pain no gain” en “the sky’s the limit” over, en “de enige grens is dat je dat gelooft”.

Een van onze schriftelijke getuigenissen, die wij zeer bereid zijn te verstrekken en dus de tijd en het geld investeren om voor u te vinden, luidt: “Ik heb het hoogste niveau van bekwaamheid en respect bereikt met al mijn teams en heb een aantal belangrijke strategieën geleerd van “Tucson to coconut palms” die kunnen worden toegepast op elk team face-to-face of via de telefoon.”

Ik ben niet verbaasd over de enorm succesvolle resultaten die het team onder zijn coach heeft behaald. De teamleden van de minimale grootte van vier zouden bronnen zijn dat zij meer dan bekwaam waren om het werk te doen. Of ze zouden het kunnen, maar buiten het bereik van hun onderbewustzijn.

De waardevolle inzichten die duidelijk worden voor de coachende coachee is wat de coach specifiek inbrengt in deze sessie, in de vorm van haar geluid in onze coachingsessies en presentatie en “betekenis” van hoe haar sessies nuttig zullen zijn voor ons in onze coachingsessies.

De rol van de coach is niet om ons te vertellen wat we moeten doen of om ons specifieke sleutels te geven om onszelf te ontsluiten, maar om onze gedachten te stimuleren, over wat die specifieke coach “betekenis” zal hebben, zowel op individueel niveau als op teamniveau.

Deze “betekenis” zal de “psychologie van de cliënt” zijn en niet de taak van de coach om tot het “resultaat van onze coachingsessie” te komen. De coach zal een ondersteunende en verzorgende rol spelen, door eerst de weg te wijzen naar de neutrale meditatieve stilte en naar een plaats van vrede met het universum, en dat zal gevolgd worden door een ondersteunende coach te zijn met een bekrachtigende aanwezigheid over zich.

We hebben geen idee wat de “betekenis” voor ons in petto heeft, of hoe of wanneer die zal worden gebruikt. Maar in de eerste paar sessies van onze coaching nu zijn we ons allemaal vrij bewust van wat de belasting van onze coach zal zijn en het zal beginnen bij “top werkbelasting”, gekoppeld aan de begrippen “toereikendheid” en “groei”.

Deze “betekenis” is de holistische persoonlijkheid van de coach, zodanig dat zij bij een nieuwe coachingsessie de cliënt op een nieuwe manier zal zien en op een geheel nieuwe manier zal confronteren en werken met de cliënt onder de nauwe supervisie van de coach.

Wat deze “betekenis” heeft gedaan met het perspectief van onze cliënt is:

Wat een grote hoeveelheid bedieningen moet hebben. kundige mensen die kunnen leveren en getuigen van de wijze waarop God wonderen heeft gewerkt!

Het heeft ons in staat gesteld in te gaan op het verzoek van de organisator om mini-coaching sessies; voor deze één-op-één sessies van de coach en in de face-to-face bijeenkomsten van de cliënt van de coaching basis van ons coaching programma.

We hebben de veranderingen van de cliënt gezien in het gezicht van de coach zelf. Ik bedoel, real time, vooral de coach zelf die zichzelf en haar coachingsboodschap aan de cliënt geeft, zodat het resultaat van de cliënt niet onduidelijk is. Mensen zeggen vaak “ik zag de verandering van de coach”.